Dette ønsker direktøren at du skal vite om den attraktive stillingen

Lederen i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet, Pål Wien Espen, har klare tanker om hva som skal til for å lykkes som ny avdelingsdirektør i den samfunnsviktige virksomheten.

– Det er ikke så lenge siden jeg selv begynte her, så mine inntrykk er oppdaterte og nyttige for den som skal ansettes nå, sier Pål.

Over: Pål Wien Espen, direktør i Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom)

– Jeg trives meget godt og motiveres av å ha en sentral rolle i en dynamisk og viktig virksomhet med stor samfunnsmessig betydning, sier den entusiastiske direktøren.

Lederegenskaper er viktigst

Nå ser Nkom etter en dynamisk og drivende avdelingsdirektør som skal videreutvikle sentrale fellesfunksjoner. Sammen med SelectionPartner legger Espen opp til en effektiv og kompetansebasert rekrutteringsprosess.

Han opplever arbeidsmiljøet som godt, hyggelig og kompetent,- der mange nøkkelpersoner er ingeniører, jurister eller økonomer.

– Men til denne stillingen er lederegenskaper viktigere enn faglig retning, forteller han.

Derfor bør stillingen søkes

– Hvorfor burde man vise interesse for stillingen, spør Frank Amundlien i SelectionPartner.

Over: Frank Amundlien, SelectionPartner

– Søk gjerne om du vil spille en nøkkelrolle i utviklingen av en sentral og statlig aktør som bidrar til at Norge har en digital grunnmur og tjenester som møter morgendagens krav, avslutter Espen med.

Se mer informasjon om stillingen som avdelingsdirektør.