Bidra i videreutviklingen av et rendyrket rådgivningsmiljø med nasjonale ambisjoner

Value Kristiansand opplever i økende grad etterspørsel etter rådgivende tjenester, og søker derfor en handlekraftig rådgiver med øye for automatisering og kontinuerlig forbedring. En veletablert kundeportefølje gir tilgang til attraktive kundecase hvor sentrale problemstillinger kan være likviditet, prognose, analyse, ledelsesrapportering, styringsinformasjon (KPI) eller effektivisering/automatisering av rapporteringsrutiner. 

Du gis operativt rådgivnings- og kundeansvar i et innovativt miljø, hvor vi strekker oss langt for å skape merverdi for våre kunder. Vi tilbyr en synlig og viktig rolle, med gode muligheter for faglig og personlig utvikling. Value Accounting kan vise til positiv utvikling og har solide eiere med langsiktige og vekstfokuserte ambisjoner.

Value Kristiansand har siden selskapets opprinnelse vært teknologiorientert og fremoverlent. Gjennom tett samarbeid med 24/7 Office så investerer selskapet en stadig større andel i kunnskap om kunstig intelligens (AI) og Business Intelligence (BI) 

__________________________________________________________

Om du ser stillingsannonsen via FINN Jobb, så se nyttig informasjon om personvern, tipsfunksjon mm her: https://selectionpartner.no/ann