Nyetablert lederstilling med store påvirkningsmuligheter

Dyreparken Hotell AS er vårt tematiserte hotell, med 160 rom. Hotellet er åpent hele året. I sommersesongen består gjestene hovedsakelig av familier med barn, mens konferansegjester er et viktig segment resten av året.

Dyreparken Overnatting AS drifter hotellet i Abra Havn og utleiehusene i Kardemomme By. Abra Havn er Kaptein Sabeltanns tematiserte sjørøverhotell, med 171 sjørøverkåker(leiligheter) og totalt 750 sengeplasser. Hotellet er åpent for alle gjester fra mars – oktober, og for grupper resten av året. I Kardemomme By er det 8 tematiserte utleiehus med til sammen 49 senger.

For Destinasjon Dyreparken er det viktig å ta vare på våre gjester og skape unike gjesteopplevelser hele døgnet. Konsernet Dyreparken Utvikling AS fortsetter å satse på destinasjonsutvikling, og etablerer nå et selskap som skal samle alle overnattingstilbudene. Vi søker etter direktør til det nye selskapet, som skal sørge for optimal drift av eksisterende tilbud og videreutvikle vårt totale overnattingstilbud for destinasjonen.

Den nye lederen må ha evne til å se muligheter for utvikling av destinasjonen innenfor overnattingsområdet på en kreativ og visjonær måte, samt evne til å utvikle organisasjonen i takt med stadig endrede behov. Vi ser etter en engasjerende og proaktiv leder, som brenner for unike gjesteopplevelser og trigges av gode resultater.

Vi ønsker at du har erfaring med utvikling av hotell- og/eller opplevelseskonsepter, og driftskompetanse fra større organisasjoner. Det er også viktig at du kan kombinere å arbeide operativt i en sesongorganisasjon med å legge langsiktige strategiske planer for vårt overnattingstilbud.

Du får stor påvirkningskraft på utviklingen av destinasjonen. Stillingen rapporterer til administrerende direktør for Dyreparken Utvikling AS og inngår i konsernets ledergruppe.

Vi søker også Leder for salg/e-commerce.

Se gjerne film fra regionen.