VI SØKER EN DYKTIG SALGSSJEF I KRISTIANSAND

Salgssjefen har ansvar for sitt et eget salgsteam og eget salgsbudsjett. Salgssjefen skal gjennom sitt team bidra til at vi opprettholder en betydelig markedsposisjon innen annonsesalg i regionen. Salgssjefen vil ha ansvar for salg av alle Schibsteds annonseprodukter til en portefølje med kunder. Du vil da representere solide merkevarer som Fædrelandsvennen, VG, FINN, Aftenposten, E24 m.fl. Stillingen rapporterer til regional salgsdirektør.

Schibsted Norge Annonse kan tilby store faglige utviklingsmuligheter og svært kompetente kolleger både innen salg, produkt, innsikt/analyse og reklame/design. Schibsted satser stort innen teknologi og innovasjon for at vi skal kunne tilby våre kunder fremtidens annonseprodukter.

Stillingen er operativ og vi er på jakt etter en person som forstår kompleksiteten og særegenheten innenfor B2B markedet. Stillingen får eget salgsbudsjett bestående av eksisterende kunder og store forventninger til new-biz omsetning.

Du er selvstendig, initiativrik, har god forretningsforståelse og er en relasjonsbygger. Du har et høyt arbeidstempo, jobber effektivt og er flink til å skape fremdrift og lande avtaler. Stillingen inngår i ledergruppen til regional salgsdirektør i Schibsted Agder i Kristiansand.