Derfor bør du bli administrerende direktør i den anerkjente teknologivirksomheten

Dette sier styrets leder om mulighetene og gode grunner til å søke den attraktive rollen.

Derfor trives han
– Jeg har vært med siden starten, sier Roy Støylen som er styreleder i Intershare.

Over: Grunderne omtalt av Digin ved siste jubileum. Erik Brunborg (t.v.), Morten Vatneli (midt) og Roy Støylen (t.h.).

– Jeg trives veldig godt med varierte arbeidsoppgaver og dyktige kolleger, sier styrelederen stolt. Han peker også på gode og bransjetilpassede produkter og en svært fornøyd kundeportefølje.

Bred enighet om veien videre
– Grunnen til at stillingen skal besettes er utelukkende konstruktiv, sier Morten Vatneli som er avtroppende daglig leder. Sammen med resten av styret er det full enighet om at Intershare trenger en ny toppleder for å utarbeide og gjennomføre vekststrategi for selskapet. Markedsutvidelsen skal komme både i Norge og i utlandet, der det anerkjente produktet Onlet vil spille en viktig rolle.

Sunn vekst og godt miljø
– Vår nye leder må være markedsorientert, og samtidig en type som tar bra vare på vårt gode arbeidsmiljø. Vi er et godt lag der flinke folk virkelig bryr seg om hverandre, sier den engasjerte styrelederen.

Solid base med gode muligheter
Vår nye direktør vil få rike muligheter til å videreutvikle gode nettverk bestående av fornøyde kunder og profesjonelle leverandører. Sammen skal vi sette betydelige fotavtrykk i en spennende digitaliseringsperiode innen våre segmenter.

Mer informasjon?
Se mer  eller kontakt hodejegerne i SelectionPartner for en hyggelig og fortrolig prat.