Det går i hundre for rekrutteringsbransjen på Sørlandet.

Mange lederstillinger å velge mellom
SelectionPartner i Kristiansand har lenge vært spesialister på lederrekruttering. Partner Frank Amundlien sier det begynner å koke i bransjen.

– Nå er det gode tider for ledere som ønsker nye utfordringer. Mange bedrifter er på jakt etter nye ledere, enten de utvider virksomheten og rigger seg for vekst, eller er i et generasjonsskifte, sier Amundlien.

For øyeblikket jakter de på dyktige ledere til 10 nøkkelposisjoner i næringslivet på Sørlandet. Og flere oppdrag er i vente.

– Vi blir neppe arbeidsledige, for å si det slik. SelectionPartner er det eneste rekrutteringsbyrået på Sørlandet som kun jobber med å rekruttere ledere. Vi har mange års erfaring, har kompetanse på nasjonalt toppnivå og kjenner det regionale næringslivet. Det gir fordeler for arbeidsgivere som ønsker seg de beste hodene, sier Amundlien.

Stor fart også i vikarbransjen
Også i Bemanningsbyraaet jobbes det på spreng for å finne kvalifiserte medarbeidere til de mange ledige jobbene som dukker opp.

– Etterspørselen etter arbeidskraft på Sørlandet er nå like stor som før nedgangstidene i oljesektoren. Rekrutteringsbransjen hadde en vekst på rekordhøye 42 prosent i siste kvartal 2017 i forhold til samme kvartal 2016, sier Rolf Michaelsen, daglig leder i Bemanningsbyraaet.

Les mer.

Saken er produsert av Eirik Vigsnes i Mediepartner, via forretningsnettverket Nordic Arena der SelectionPartner og Bemanningsbyraaet jevnlig treffes for å utveksle erfaringer.