Dette sier din nye leder om den attraktive nøkkelstillingen

– Vi er en solid kraft- og energivirksomhet – og tilbyr nå en spennende og utfordrende stilling, sier John Marius Ousdal som leder elektroverkstedet i kraftselskapet

John Marius Ousdal

Selv ble han ansatt i fjor, og vet hvor godt man blir tatt i mot som nyansatt.

–  Jeg trives veldig bra. Elektroverkstedet består av flinke og engasjerte folk som bryr seg om hverandre, sier han.

Grunnen til at stillingen skal besettes er at nåværende avdelingsingeniør blir pensjonist fra nyttår av. – Hans viktige kompetanse og anleggskunnskap må erstattes for å sikre drift av eksisterende anlegg, og sikre at kvalitet på nyanlegg blir bra, forklarer Ousdal.

Arbeidsmiljøet består av flinke, fleksible og positive fagarbeidere og ingeniører med lang erfaring.

– Jeg opplever at alle bidrar til arbeidsmiljøet som preges av godt samhold og stor takhøyde for å ta opp ting, sier den entusiastiske lederen.

Gjennomførte trivselsundersøkelser er med på å underbygge hans positivitet.

Det er mange gode grunner til å søke stillingen. – Særlig vil jeg peke på det gode arbeidsmiljøet og muligheter for personlig og faglig utvikling, sier John Marius.

Han lover at den nye nøkkelpersonen vil få bidra mot drift og prosjekter – og heve seg faglig via videreutdanning eller liknende.

– Til slutt vil jeg si at vi har gode ordninger i selskapet og fine fritidsmuligheter i området, avslutter han med.

Klikk over for detaljert beskrivelse – eller se oppsummering:

Sira-Kvina kraftselskap er inne i en aktiv periode med utskiftning og modernisering av våre kraftverk. Dette arbeidet vil pågå i flere år fremover, og gir store muligheter for faglig utvikling. Parallelt med dette skal vi sikre optimal drift av eksisterende anlegg.

Vi ser etter en avdelingsingeniør som er faglig engasjert, løsningsorientert og ansvarsbevisst. Stillingen byr på stor grad av selvstendighet og stor på- og medvirkning i valg av tekniske løsninger. En praktisk tilnærming til faget vil være en fordel, gjerne kombinert med relevant erfaring.

Sira-Kvina kraftselskap tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode velferdsordninger og muligheter for faglig utvikling i et godt utviklet kompetansemiljø.