Sentral lederstilling hos stor bransjeaktør i tydelig vekst

Agder Anleggsenter forhandler noen av verdens beste merkevarer og er det største selskapet i Agder Gruppen med om lag 70 ansatte. Agder Anleggsenter driver med kjøp og salg av nye og brukte maskiner og utstyr til anleggsbransjen. Vi skaffer kundene det som trengs og leverer blant annet Leica, Arden, Wacker Neuson og Rototilt. I tillegg til kjøp og salg, leverer vi transport- og verkstedtjenester. 

Nå søker vi daglig leder for vekstselskapet som blant annet driver med kjøp og salg av anleggsmaskiner. Vi er en totalleverandør i entreprenørmarkedet og er også profesjonelle innen service, delesalg og annen oppfølging av våre forretningskunder.    

Vår nye leder skal bygge selskapet videre, med fokus på god kultur og en effektiv organisasjon. Som daglig leder får du ansvar for avdelingslederne på våre lokasjoner i Norge. Vi ser etter en engasjerende og systematisk type som viser ekte eierskap og som sørger for at bedriften tilpasses og fortsetter med den kraftige veksten. 

Via målrettet ledelse kommer du aktivt til å prege selskapets videre utvikling - slik at vi forblir en foretrukket totalleverandør og samarbeidspartner i Norge og Norden.

Vi tenker at du inspirerer, legger opp til godt samarbeid og bygger videre på vår stolte kultur og gode samspill. Stillingen er sentral og rapporterer direkte konsernsjefen. 

Sammen med oss får du gode muligheter til å påvirke og prege videre utvikling. Vi byr på varierte utfordringer, bra betingelser og gleder oss til å få deg med på laget.

Vi søker også daglig leder til  Agder Rental AS

TOTALLEVERANDØR - Anleggsmaskiner | Betongutstyr | Dieseltanker | Lifter | Tilhengere