Forme den digitale fremtiden til en av Norges sterkeste merkevarer innen reiseliv

Destinasjon Dyreparken er et høyt kompetent, innovativt og fremoverlent arbeidsmiljø med et bredt spekter av forretningsområder. Innen digitale kjøpsprosser ønsker Destinasjon Dyreparken å bli blant de ledende i vår bransje.

For å nå målet, søker vi en faglig sterk og engasjert leder for salg/e-commerce. Den nye lederen må evne å kombinere strategisk blikk med operativt arbeid. Du får ansvar for vår digitale kundeopplevelse, billettsalg, overnatting/underholdningstilbud og optimalisering av nettsider.

Vi ser etter en person med sterk teknisk innsikt og analytiske evner, som har inngående forståelse for e-commerce og digital markedsføring. Du liker å jobbe digitalt med store datamengder og lede team i et marked som endres kontinuerlig. Du er glad i salg og trigges av gode resultater. Du liker også å gjennomføre tiltak og endringer basert på oppnådd effekt og markedsbehov. Stillingen krever teknisk kompetanse og en grunnleggende nysgjerrighet for å bringe oss i en ledende posisjon innen salg/e-commerce. Du trives i en operativ stilling, motiveres av leveransekrav og er komfortabel med å bli målt på ulike KPI'er.

Stillingen byr på varierte og spennende muligheter, rapporterer til administrerende direktør for Dyreparken Utvikling AS og inngår i ledergruppen.

Vi søker også direktør for overnatting.

Se gjerne film fra regionen.