Attraktiv topplederstilling hos anerkjent aktør innen industri og handel

Vi søker en markedsorientert og samlende leder med evne til å motivere gode kolleger for videre utvikling av vår lønnsomme virksomhet. Stillingen får overordnet konsernansvar for en moderne bedrift med bredt utvalg av trelast og byggevarer til profesjonelt og privat byggemarked, hovedsaklig i Agder og Rogaland.

Oppgavene favner bredt, med spesielt fokus på aktive markedstilpasninger. Rollen omhandler også videre og målrettet utvikling av organisasjon og systemer. Strømlinjeforming av forretningsprosessene og kontinuerlige forbedringer står også sentralt, da vi vil befeste posisjonen som en anerkjent leverandør i de regionale markedene.

Vi tilbyr varierte og attraktive lederutfordringer med gode utviklingsmuligheter, både personlig og virksomhetsmessig. Du kan forvente et godt og nært samarbeid med gode kolleger i et folkelig og profesjonelt miljø.

Les gjerne mer om våre tjenester innen transport, tekniske tjenester og overflatebehandling - og om våre butikker - eller se en video som presenterer oss.