Attraktiv stilling i ledende industribedrift

Vår dyktige bedriftslege skal snart pensjoneres og vi skal ansette hans etterfølger. Vi ser etter en synlig og tilstedeværende person som blir sentral i arbeidet med å videreutvikle et helsefremmende og trygt arbeidsmiljø. Avdelingen består av bedriftslege, bedriftssykepleier og fysioterapeut, der bedriftslegen er avdelingens leder med rapportering direkte til administrerende direktør.

Du vil få en bred kontaktflate, samt rike muligheter til å jobbe helhetlig og forebyggende med arbeidshelse og arbeidsmiljø. Rent faglig er stillingen spesielt interessant, da alle aspekter innen arbeidshelse er aktuelle.

Stillingen er viktig og byr på gode utviklingsmuligheter i et spennende selskap med kompetente kolleger som er kjent for ansvarlighet og nyskaping. Du vil oppleve tydelige forventninger, stor fleksibilitet og gode betingelser i en virksomhet med solid økonomi, godt omdømme og sunne vekstplaner.

Se gjerne video om vår siste globale HMS-konferanse eller besøk går globale side på Facebook. Vi søker også Sikkerhetssjef.