Start og SelectionPartner har samarbeidet i flere år, og nå er det klart at det gode samarbeidet fortsetter.

– Start er stolte over at SelectionPartner med Stefan Jensen og Frank Amundlien velger å benytte sin opsjon på forlengelse av samarbeidet med Start. De har vært en lojal partner gjennom tøffe tider de siste årene. Det har vært viktig for oss. Nå velger de to å bli med oss videre på det vi alle håper vil bli en spennende reise, sier Eivind Haddeland, kommersiell leder i Start.

SelectionPartner er regionens største aktør innen innen lederrekruttering. Med kompetanse på topp nasjonalt nivå, gjennomføres treffsikre rekrutteringsprosesser.

– Stefan og Frank har har godt fotfeste i det regionale markedet for lederrekruttering. De ser på Start som en arena for trivsel og avkobling, der fotball, fellesskap og gode opplevelser står i sentrum. Start har mottoet «Kampdag er festdag», så dette samsvarer godt også med vår intensjon, sier Haddeland og legger til:

– Vi har et eget konsept for dette som vi kaller Club Lounge. Dette konseptet treffer markedet godt. Her blir det utsolgt i 2018.

– For oss er det viktig å støtte gode formål. Vi er forventningsfulle til sesongen og ønsker Start lykke til i 2018, sier Stefan Jensen som er daglig leder i SelectionPartner.