English Version

Spennende og bærekraftig bransje i løpende utvikling

Møt din nye leder og se hvorfor han trives, grunnen til at stillingen er opprettet og årsaker til å søke stillingen.

Derfor trives han
– Jeg trives meget godt, sier Frode Vågsvoll som er Head of Sales Energizing i Fortum.

Frode Vågsvoll (over) blir din nærmeste leder.

– Jeg liker at vi er i stadig utvikling og synes det er spennende å løse viktige utfordringer sammen med våre kunder, sier han.

– Avdelingen som skal ledes er sentral i å meisle ut framsynte salgsstrategier som morgendagens kunder verdsetter. Vi legger store ressurser i dette for å sikre vår betydelige markedsposisjon og designe løsninger som skape optimale kundeopplevelser, fortsetter den engasjerte og erfarne lederen med.

Slik er arbeidsmiljøet
Den nyopprettede og attraktive stillingen får lederansvar for et dyktig team som preges av høyt engasjement og godt samarbeid. Miljøet preges også av stor vilje til at alle lykkes og ledere som støtter og heier medarbeiderne frem.

Derfor skal vi ansette
Grunnen til at stillingen skal besettes handler om at divisjon for nordisk salg nylig har gjennom ført en fremtidsorientert organisasjonsforbedring  som setter kunder og forretningsbehov enda tydeligere i fokus. Stillingen er dermed nyopprettet, noe som gir gode muligheter for å sette preg på innhold og resultater.

Derfor bør stillingen søkes
– Dette er en spennende mulighet for å lede og utvikle salgsarbeidet for en av de største merkevarene i det norske strømmarkedet, avslutter Frode med.

Du blir en del av ledergruppen innen salg på nordisk nivå i Fortum, med gode muligheter til å prege salgsfokuset i den bærekraftige virksomheten NorgesEnergi.