English Version

Nyopprettet lederstilling i internasjonalt energikonsern 

Fortum driver bærekraftige endringer via ren energi og karbonnøytral økonomi. I vår forretnings- og kundedrevne organisasjon fokuserer vi på salg og verdiskapende samarbeid.

Nå søker vi en engasjert og samarbeidsorientert leder som får nasjonalt ansvar for utvikling og implementering av en fremtidsrettet salgsstrategi. Salgsutviklingen blir særlig fokusert mot sentrale partnere og kunder, samt effektiv kommunikasjon og kloke kanalvalg. Oppgavene handler om å lede og videreutvikle de dyktige kollegaene i egen avdeling og arbeide godt sammen med nærliggende funksjoner - spesielt innen operativt salg.

Sammen med engasjerte kollegaer blir du en sentral forvalter og retnings-/premissetter for utvikling av våre salgsmetoder. Sammen skal vi skape enda bedre kundeopplevelser og øke vår betydelige markedsandel ytterligere. 

Den attraktive lederstillingen har nasjonalt ansvar og base i Kristiansand. Sammen med motiverte lagspillere gleder vi oss til å se at du legger til rette for fortsatt god veksttakt. Vi tilbyr en utfordrende og variert lederrolle med gode utviklingsmuligheter i en internasjonal og omfattende energivirksomhet. 

 - Se hva Frode i Fortum kan tilby deg.