Sørlandets mest attraktive konferansehotell ønsker deg velkommen

Hotelldirektøren forteller om spennende lederutfordringer ved partner-hotellene midt i Sørlandshovedstadens hjerte.

Over: Raymond Kirknes, Administrerende Direktør ved Hotell Norge og Hotel Parken

– Det er mange gode grunner til å søke den attraktive og nyopprettede stillingen, sier Raymond som virkelig har funnet seg til rette i Kristiansand.

– Jeg har arbeidet ved Hotel Norge i over 20 år, der jeg startet som kokk – og har blitt vist tillit hele veien, sier han.

 

I hotellbransjen er det mange som bytter jobb ofte, men hos oss er det annerledes.

– Det er flere årsaker til at våre ansatte trives så godt, sier Raymond som trekker fram at hans folk får mye ansvar og mulighet til å jobbe både selvstendig og fleksibelt.

Vår nye leder blir en viktig medspiller på laget som bygger opp byens beste konferansehotell, med særlig gode muligheter til å prege alt som har med mat og drikke gjøre, både ved Hotel Norge og Hotel Parken

Stillingen blir sentral i ledergruppen og får HR- og lederansvar for F&B ved hotellene som begge ligger midt i hjertet av Kristiansand.

Relevante kandidater kan gjerne kontakte Raymond direkte på telefon 901 37 389.

Ta gjerne kontakt med hodejegerne i SelectionPartner  for en hyggelig og fortrolig prat, se mer om stillingen eller søk via enkel metode.

Vis Frank Amundlien sin LinkedIn-profil Vis profilen til Frank Amundlien Vis Stefan Jensen sin LinkedIn-profil Vis profilen til Stefan Jensen