Synlig topplederstilling hos landsdelens markedsleder

Til å videreutvikle selskapets ledende posisjon, søker vi en handlekraftig og samarbeidsorientert leder. Totalansvaret innebærer personal- og salgsledelse av kompetente kollegaer i et kapitalintensivt og profesjonelt marked, som stiller krav til kvalitet og god forretningsteft. Selskapet ønsker å ekspandere sin virksomhet, og ny leder vil få en viktig rolle knyttet til forretningsutvikling. Sistnevnte både i forhold til å vurdere vekstområder, forretningsmodell og skape et større digitalt avtrykk i våre markeder.

Vi tilbyr en synlig rolle hos regionens ledende aktør innen rådgivning, utleie og salg av næringseiendom. I kraft av rollen vil du ivareta og videreutvikle nettverket hos sentrale eiendomsbesittere, entreprenører, eiendomsutviklere og relevante beslutningstakere i offentlig og privat næringsliv.

Næringsmegleren fokuserer utelukkende på næringseiendom, og har på bakgrunn av lang erfaring, kompetanse og nettverk skapt et solid markedsmessig omdømme. Selskapet arrangerer Eiendomskonferansen, som har blitt årets viktigste møteplass for eiendomsbransjen på Sørlandet.

"Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger"

__________________________________________________________

- Om du ser stillingsannonsen via FINN Jobb, så se nyttig informasjon om personvern, tipsfunksjon mm her: https://selectionpartner.no/ann