Vi ser etter en samlende, engasjert og påvirkningssterk nøkkelressurs, som får overordnet ansvar for videreutvikling av selskapets HSEQ-systemer. Sammen med dyktige kolleger blir du sentral i daglig drift, koordinering, videreutvikling og det kontinuerlige forbedringsarbeidet innen fagområdet. Ansvaret innebærer også et viktig tverrfaglig samarbeid med operasjon, kommersiell avdeling og øvrig maritim organisasjon.   

Viking Supply Ships er i en unik finansiell situasjon og har ambisjon om videre vekst og utvikling. I kraft av rollen gis det god anledning til å sette preg på sentrale fagområder i et tradisjonsrikt selskap med godt omdømme og unik bransjekompetanse. 

Vi tilbyr utfordrende og varierte lederutfordringer i et hektisk og internasjonalt miljø. Din primære base blir ved vårt hovedkontor i Kristiansand, og samarbeidet med vårt kontor i Sverige vil være tett. Stillingen er sentral, rapporterer til Chief Executive Officer og tar del i selskapets ledergruppe.

__________________________________________________________
- Om du ser stillingsannonsen via FINN Jobb, så se nyttig informasjon om personvern, tipsfunksjon mm her: https://selectionpartner.no/ann