Nyopprettet lederstilling hos Sørlandets største advokatmiljø

Advokatfirma Tofte DA søker en fremoverlent og forretningsorientert leder med interesse for å innta en sentral rolle i organisasjonsutviklingen og ytterligere profesjonalisering av et sterkt fagmiljø. Selskapet har klare mål om videre vekst, økt lønnsomhet og utvikling av selskapet. Kandidaten vi søker til stillingen som daglig leder vil få en fremtredende rolle i prosessen frem mot disse målene.

Den rette kandidaten vil være sentral i videreutviklingen av vår markedsposisjon, og bør være synlig i relevante næringslivs- og offentlige forum, samt videreutvikle firmaets profil og digital kommunikasjonsstrategi. Daglig leder vil i tillegg få overordnet ansvar for økonomistyring og oppfølging av kommersielle forhold, samt for utforming, digitalisering og oppfølgning av selskapets arbeidsprosesser.

Vi tilbyr store påvirkningsmuligheter i forhold til videre utvikling av en vekstorientert og anerkjent kunnskapsbedrift, og anledning til å lede og representere Sørlandets største advokatmiljø. Lederutfordringen er variert og et viktig bidrag i et selskap med sterk markedsposisjon, solid omdømme og et inkluderende arbeidsmiljø.