Kompetanse innen regnskap og Controlling - med ambisjoner om å bli økonomisjef?

Den attraktive stillingen får ansvar for produksjonsselskapets økonomi, regnskap og offentlige rapportering. Stillingen byr på varierte økonomiutfordringer og godt samarbeid med engasjerte ledere. I nært samarbeid med din nærmeste leder, så ønskes det at du utvikler deg til å bli vår nye økonomisjef.  

Vi ser etter en samarbeidsorientert og lærevillig kandidat som ønsker faglig og personlig utvikling. Du har relevant utdanning og gjerne noen års erfaring. Vi ønsker en strukturert og løsningsorientert person med positiv interesse for å forstå produksjonsenhetens økonomiske drivere. Evne til å lytte og vekke tillit er viktig. Du er trygg på deg selv. Det er en fordel at du er selvstendig og trives med relasjonsbyggende samhandling.   

Stillingen er viktig i konsernets økonomiavdeling som består av åtte personer i Iveland, Oslo og New York. Rollen er sentral og rapporterer direkte til Finance Director i morselskapet Voss of Norway. Vi byr på en stilling med gode utviklings- og karrieremuligheter, i en anerkjent og internasjonal bedrift med verdenskjente produkter.