Toppleder for bærekraftig offshore-/marinevirksomhet med konsernbase på Sørlandet

GOT er et ambisiøst selskap i vekst. Vi er en betydelig leverandør av produkter, teknologi og teknisk service til fiskeri, oppdrett, olje/gass og fornybar energi.

Virksomheten skal ansette en energisk og samarbeidsorientert leder som fokuserer lønnsom vekst i våre forretningsenheter. Sammen med eierne kommer vår nye toppleder til å stake ut og implementere sunne forretningsstrategier. Stillingen har totalansvar for virksomheten.

Målbildene handler om industriell effektivisering, kontinuerlige forbedringer og utforsking av bærekraftige markedsmuligheter. Oppgavene preges av nært samarbeid med dyktige ledere for våre tre enheter Energy, Services og Marine.

Vi ønsker en erfaren leder som har oppnådd bra resultater med gode overføringsverdier. Vi tenker at du har en høy indre motivasjon, med evne til å skape inspirasjon og forretningsorientert engasjement. Via hardt arbeid sprer du arbeidsglede, både internt og sammen med våre partnere.

Den attraktive og utfordrende topplederstillingen byr på varierte oppgaver, gode betingelser og omfattende utviklingsmuligheter. Sammen med engasjerte eiere og kompetente kollegaer vil du bidra til å fortsette den gode utviklingen og veksten av selskapet.

WE EQUIP OCEAN PIONEERS