Regionens ledende næringsmegler satser i Arendal!

For å videreutvikle selskapets posisjon, etablerer vi eget kontor i Arendal. Vi søker en kommersiell og salgsorientert leder med godt nettverk i Arendalsregionen. Ansvaret innebærer etablering og oppbygging av satsningen hvor målet er å utvide markedet, øke omsetningen og ytterligere befeste vår posisjon på Sørlandet.

Arendal blir viktig i ekspansjonen av virksomheten, der vår nye leder vil få en helt sentral rolle knyttet til utleie, salg og forretningsutvikling. Du vil få muligheten til å være med på en reise i et profesjonelt og kapitalintensivt marked, som stiller krav til høy salgsaktivitet, forretningsteft og god innsikt i næringslivet. 

Vi tilbyr en synlig rolle hos regionens ledende aktør innen rådgivning, utleie og salg av næringseiendom. Med utgangspunkt i våre felles nettverk vil du jobbe tett med sentrale eiendomsbesittere, entreprenører, eiendomsutviklere og relevante beslutningstakere i offentlig og privat næringsliv.

Næringsmegleren fokuserer utelukkende på næringseiendom, og har på bakgrunn av lang erfaring, kompetanse og nettverk skapt et solid markedsmessig omdømme. Selskapet arrangerer Eiendomskonferansen, som har blitt årets viktigste møteplass for eiendomsbransjen på Sørlandet.

"Næringsmegleren er riktig adresse for gode forretninger"