Lede og utvikle et lønnsomt og viktig forretningsområde i NorgesEnergi

I Fortum Consumer Solutions tilbyr vi våre 2.4 millioner kunder pålitelig og miljøvennlig energi, og bidrar til å gjøre deres stadig mer digitale liv enklere med ny teknologi og innovative løsninger.

Business area Insuring & Securing er ansvarlig for salg og utvikling av Value Adding Services til våre kunder på tvers av land og merkevarer i Norden. Vårt mål er å styrke kunderelasjonene gjennom å tilby attraktive tjenester innen kategorier som forsikring, prissikkerhet, bærekraft og betalingsløsninger, samt utvikling av nye tjenester.  

Vi er nå på jakt etter en Business Manager som vil spille en viktig rolle i hvordan vi former fremtidens tilbud til våre kunder. Du vil ha resultatansvar for en portefølje av eksisterende tjenester i NorgesEnergi og vil være en viktig bidragsyter i å utvikle strategi og nye tjenester for forretningsområdet. Rollen er del av et nordisk team, og rapporterer til Head of Business Unit Energizing, Insuring and Securing.

Sett retning for din utvikling
Fortum er et stort selskap i stadig utvikling og vi oppfordrer til jobbrotasjon og utviklingsaktiviteter på tvers av selskapet. Dette betyr at det er mange måter for deg å bygge kompetansen din på, og du vil kunne sette retningen for din egen utvikling. Med riktig driv og motivasjon har du alle muligheter for å ta flere karrieresteg hos oss.