ENGLISH VERSION

Sentral stilling med varierte utfordringer hos en av landets største strømleverandører

NorgesEnergi er en betydelig del av energikonsernet Fortum, som er ledende innen kundeløsninger i Norden. Vi leverer pålitelig og miljøvennlig energi, og bidrar til å gjøre kundenes liv enklere med ny teknologi og innovative løsninger. Management-teamet skal nå styrkes med en nøkkelressurs som får ansvar for kommersiell analyse og datadrevet forretningsutvikling.

Nå skal vi ansette en analytisk medspiller som sørger for markeds- og forretningsmessig innsikt, som viktig underlag for beslutningene i NorgesEnergi. Rollen bidrar til å videreutvikle en datadrevet og kundefokusert arbeidsmetodikk. Stillingen vil samhandle nært med lokal ledelse og globalt analyseteam. 

Den attraktive stillingen er sentral, gis gode påvirkningsmuligheter og byr på nært samarbeid med engasjerte kollegaer. Du kommer til å oppleve varierte utfordringer i en profesjonell virksomhet med fokus på samfunnsansvar og bærekraft. Vi tilbyr også bra betingelser og gode karrieremuligheter. Stillingen er geografisk fleksibel - og primært være lokalisert i Kristiansand eller Oslo. 

Se gjerne mer om Fortum og NorgesEnergi - eller video om stillingen