English Version

Sentral stilling med nasjonalt ansvar for å utvikle morgendagens salgsmetodikk hos ledende aktør i energisektoren 

I vår forretnings- og kundedrevne organisasjon fokuseres det på salg og verdiskapende samarbeid. Nå søker NorgesEnergi en engasjert nøkkelperson som får en flott mulighet til å utvikle enda bedre salgsmetoder.

Du blir en viktig medspiller i et engasjert team der alle er er viktige i utviklingen av moderne salgs- og forretningsmetoder.

Rollen har nasjonalt og strategisk ansvar - og handler om å optimalisere salgsplattformer og -kanaler. Sammen med dyktige kollegaer kommer du til å videreutvikle dagens salgskanaler - og identifisere nye metoder som gir attraktive merverdier for våre kunder.

Du får gode påvirkningsmuligheter og frihet til å bygge gode relasjoner og salgsmetoder, der kommunikasjon og kloke kanalvalg står sentralt. Sammen skal vi skape enda bedre kundeopplevelser og øke vår betydelige markedsandel ytterligere. 

- Vi søker også Partner Manager

Den attraktive nøkkelstillingen er geografisk fleksibel, med hovedbase i Kristiansand. Vi er en internasjonal og omfattende energivirksomhet som tilbyr attraktive utfordringer og gode utviklingsmuligheter.

Ta gjerne kontakt med SelectionPartner for en hyggelig prat - eller meld din interesse sikkert og enkelt:

https://selectionpartner.no/cv-mail