Spennende nøkkelrolle i energivirksomheten Fortum 

I vår forretnings- og kundedrevne organisasjon lever vi for å levere salg av høy kvalitet til fornøyde kunder igjennom verdiskapende arbeid.

Nå søker vi en engasjert og samarbeidsorientert fagleder som blir en sentral medspiller i å lede og videreutvikle 1-1 salg igjennom Voice og Direct Sales.  Du vil videreutvikle og optimalisere driften og resultatene hos eksisterende salgsbyråer, samt aktivt søke muligheter hos nye spennende samarbeidspartnere innenfor områdene du vil ha ansvaret for.  

Vi ser etter en organisert og nytenkende ledertype som liker å finne og implementere lønnsomme forbedringer – og som skaper optimal salgsdrift og gode kundereiser i samarbeid med resten av organisasjonen vår. Vi trenger deg som trives med å vurdere nåsituasjonen for å skape morgendagens salgsorganisasjon og forberede kundeopplevelser. Du er en utpreget lagspiller, og motiverer spillerne på laget til å trekke i samme retning – mot gode resultater. Det gleder deg at dine medspillere lykkes i sin arbeidshverdag!

Den attraktive faglederstillingen har nasjonalt ansvar og er lokalisert ved våre topp moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Vi kan skilte med ansattrestaurant, eget treningsrom og kurs i kajakk, tennis og løpetrening for å nevne noen av tilbudene igjennom idrettslaget Fortum Aktiv. 

Vi er en internasjonal og omfattende energivirksomhet som tilbyr attraktive utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Sammen ser vi fram til å skape enda bedre kundeopplevelser og øke våre betydelige markedsandeler ytterligere. 

Stillingen skal besettes permanent, men vi ser også etter en Interim-leder som kan starte relativt snarlig i rollen.

Fortum søker også Partner Manager