Spennende interimoppdrag i energivirksomheten Fortum 

I vår forretnings- og kundedrevne organisasjon lever vi for å levere salg av høy kvalitet til fornøyde kunder igjennom verdiskapende arbeid.

Nå søker vi en engasjert og samarbeidsorientert lederkonsulent som blir en sentral tilrettelegger i å lede og videreutvikle 1-1 salg igjennom Voice og Direct Sales.  Du vil videreutvikle og optimalisere driften og resultatene hos eksisterende salgsbyråer, samt aktivt søke muligheter hos nye spennende samarbeidspartnere innenfor områdene du vil ha ansvaret for.  

Vi ser etter en organisert og nytenkende ledertype som liker å finne lønnsomme forbedringer som lar seg implementere – og skape optimal salgsdrift og gode kundereiser i samarbeid med gode kolleger. Vi trenger deg som trives med å vurdere nåsituasjonen for å skape morgendagens salgsorganisasjon og forbedre kundeopplevelser. Det gleder deg at dine medspillere lykkes i sin arbeidshverdag!

- Se også: Slik melder du din interesse - enkelt og sikkert

Det attraktive oppdraget har nasjonalt fagansvar og er lokalisert ved våre topp moderne lokaler på Skøyen i Oslo, der vi har en rekke fordeler for våre ansatte.

Vi er en internasjonal og omfattende energivirksomhet som tilbyr attraktive utfordringer og gode utviklingsmuligheter. Sammen ser vi fram til å skape enda bedre kundeopplevelser og øke våre betydelige markedsandeler ytterligere. 

- Vi søker også fast ressurs til denne stillingen, samt Partner Manager