Nyopprettet lederstilling i solid og attraktiv håndverksbedrift

Gjennom 50 år er vi blitt en vel kjent virksomhet, med en god og lokal bransjeposisjon. For å styre videre vekst og ta vare på det gode arbeidsmiljøet, så søker vi en samarbeids- og forbedringsorientert leder.

Det aller viktigste er å lede, motivere og videreutvikle nøkkelpersonene hos oss. Vi ønsker også at vår nye leder er strukturert, med evne til å videreutvikle effektive og brukervennlige systemer - og sørge for at de brukes rett. Du kommer også til å bli den sentrale ressursen mellom regionsansvarlig og dine lokale ledere. Med
fokus på omgjengelighet og tydelighet vil du sørge for høy faglig dyktighet og profesjonelt utført arbeid.

Du kan se fram til god samhandling med de aller beste folkene innen sine fag. Sammen sikres optimal verdiskaping, levetid og miljøeffekter. Vi satser også sterkt på kompetanse- og produktutvikling for å tilby våre kunder det beste til enhver tid. Vi tilbyr attraktive lederutfordringer med knallgode muligheter til å prege bedriftens videre utvikling.

Du kommer til å arbeide nært og godt sammen med dedikerte og erfarne kolleger både lokalt og i et profesjonelt konsern med rom for gode utviklingsmuligheter. 

Se også hva Alf Inge sier om stillingen og gode grunner til å søke den.

Stolte håndverkere viser vei

Håndverksgruppen
Fargerike