Lede og utvikle oss innen resepsjons- og serveringsområdet

Til nyopprettet stilling ser vi etter deg som får energi av travle dager, trives ute i driften og skaper gode resultater gjennom samarbeid og målrettet arbeid. Vi ser etter deg som ønsker å bidra til å utvikle oss og ønsker en jobb i et aktivt og engasjert miljø. Du blir en del av lederteamet og rapporterer til daglig leder.

Aquarama Bad er Sørlandets største innendørs badeland og spa. Badet har bassenger og attraksjoner for hele familien. Vi har et fullskala stupeanlegg som gir alle muligheter til å leve ut både lek, idrett og konkurranse. Idrettsbassenget holder de olympiske målene 50 x 25 meter, og er en helt sentral del av Aquarama som gir fantastiske muligheter for trening og velvære. Selve resepsjonen er på mange måter hjertet både i bygning og drift med
synlig plassering sammen med servering/ kiosk og butikkdel. Resepsjonen fungerer som både salgs- og adgangspunkt for badegjester og er et sentralt kontaktpunkt for kundeservice og oppfølging av både drop-in gjester og faste medlemmer, herunder fakturering, henvendelser om medlemskap, booking, spørsmål etc. Vårt serveringskonsept betjener badegjester både inne i bad og ute i vårt serveringsområde i hallen på Aquarama.

Vi er en engasjert gjeng med en god bedriftskultur der vi sammen jobber for å levere et godt tilbud til alle våre gjester. Vi er stolte over et flott anlegg som er en viktig møteplass for trening, lek og god folkehelse. Resepsjonsområdet og serveringstilbudet er en viktig del av vårt tilbud, og vi jobber kontinuerlig med konsept- og driftsoptimalisering. Vi har høyt fokus på gode rutiner for sikker drift, høyt servicenivå, salg og kontinuerlig forbedring.