ENGLISH VERSION

Attraktive systemutfordringer i global industrivirksomhet

Vi søker etter en selvstendig, handlings og forbedringsorientert nøkkelperson som vil prege vår digitalisering. 

Den attraktive og utfordrende stillingen innebærer system- og faglederansvar innen eAM (enterprise Asset Management systems)  for virksomhetene i Europa. Systemene er hovedsakelig bygget på Oracle og Microsoft Azure teknologi.

Rollen handler om god samhandling med eAM systemeiere ved våre fem lokasjoner i Europa. Målet er å sikre dataintegritet, pålitelig systemfunksjonalitet og første-/andrenivå brukerstøtte knyttet til vår europeiske virksomhet. Vi ønsker at du også sørger for utvidet brukerstøtte-respons ved alle europeiske driftssteder, herunder samarbeide med eAM-konsulenter også globalt. 

Du kommer til å levere fagkompetanse og gi innspill til bruk, tilpasninger og spille en nøkkelrolle i forhold til tverrfunksjonell videreutvikling av våre systemer. Det er også viktig at du legger til rette for opplæring innen eAM og vedlikeholdssystemer i drift.

Vi tilbyr en utfordrende og variert rolle med geografisk fleksibilitet og gode utviklingsmuligheter i en toneangivende industrivirksomhet.

Se gjerne mer informasjon via vår hjemmeside

www.alcoa.com