Toppleder for bærekraftig virksomhet med base på Sørlandet

On & Offshore Gruppen ble etablert I 2003, har over 140 ansatte og omsetter for om lag 130 MNOK med fokus på mekaniske, hydrauliske og elektriske tjenester. Nå søker vi leder for virksomhetene i gruppen. Vår nye leder kan vente attraktive topplederutfordringer i et bra selskap med solide eiere og stolte tradisjoner. Vi ar blant de større bransjeaktørene, med verdifulle rammekontrakter - og et bra fundament for videre vekst.

Ansvaret som konsernleder omfatter det overordnede holdingselskapet og døtrene On & Offshore Services AS og On & Offshore Elektro AS. 

Vår kjernekompetanse er prosjektorientert og rettet mot modifikasjon av offshorefartøy samt tjenester innen landbaserte virksomheter. Vi har godt grunnlag for fortsatt vekst og ønsker at vår nye leder videreutvikler oss både tjeneste- og markedsmessig.

Vi ser etter en relasjonell og tydelig leder som sørger for lønnsom vekst i våre selskaper. Vår nye toppleder kommer til å utforme og implementere strategier som preges av videre vekst og lønnsom utvikling av eksisterende og nye forretningsområder. Stillingen har totalansvar for gruppen og får vide fullmakter. Oppgavene preges av nært samarbeid med styret og dyktige nøkkelpersoner i våre selskaper. 

Vi ønsker en erfaren og proaktiv leder med god gjennomføringsevne og som har oppnådd resultater med gode overføringsverdier. Vi tenker at du har en høy indre motivasjon, med evne til å skape inspirasjon og engasjement. Via hardt arbeid sprer du arbeidsglede, både internt og sammen med våre samarbeidspartnere.

Vi er lokalisert i nye lokaler i Kristiansand Havn og byr på varierte lederutfordringer med klare og sunne mål om videre vekst. Du får gode betingelser og omfattende utviklingsmuligheter.

www.oos.no