Overordnet og attraktiv stilling i solid energivirksomhet

Vi søker en positiv og kommunikasjonssterk prosjektleder som får lede våre prosjekter, som handler om bygging, utvidelser og forbedringer av våre omfattende produksjonsanlegg.

I denne stillingen er det viktig at du har god fagkompetanse innen elkraft eller maskin, da rollen har fokus på elektro-mekaniske utfordringer i et kraftselskap som preges av å være handlekraftig og nytenkende. Du vil bli en viktig medspiller i vårt prosjekt-team, som består av åtte erfarne folk innen prosjektledelse, teknisk støtte, HMS og støttefunksjoner.

Hos oss får du overordnet ansvar som leder av attraktive prosjekter, i nært samarbeid med gode kolleger, din nærmeste leder og eier av prosjektene.

Den ledende vannkraftprodusenten ønsker deg velkommen til en sentral funksjon som inneholder samfunnsviktige og varierte utfordringer. Stillingen er viktig i en fremtidsrettet, solid og bærekraftig bedrift med positivt omdømme.

Du kan se fram til et løsningsorientert arbeidsmiljø, bra utviklingsmuligheter og gode betingelser - der vi er fleksible i forhold til arbeidssted.