Nyopprettet lederstilling med F&B ansvar ved Hotel Norge og Hotel Parken

Thon Partner Hotel Norge er Sørlandets mest attraktive konferansehotell og byr på gode matopplevelser hos Dronningen Cafe og Restaurant. Thon Partner Hotel Parken ligger også midt i Sørlandshovedstadens hjerte og ønsker gjester velkomne til franskinspirert atmosfære på Torvet Bistro. Begge restaurantene leverer gode opplevelser til hotellenes gjester, kurs, konferanser, events og andre arrangementer - alt fra frokost, lunsj og snacks - til middager og banketter.

Vi ønsker en Food and Beverage (F&B) Manager som skaper entusiasme og unike matopplevelser for våre gjester. Stillingen innebærer ledelse og utvikling av restaurantene i nært samarbeid med kjøkkensjefene og direktør.

Du blir en viktig medspiller på et entusiastisk lag som spiller hverandre gode. Sammen utvikler vi etterspurte tjenester og bærekraftige konsepter som setter våre gjester i fokus. 

- Vi ser etter en leder som ønsker utvikling og sørger for stadige forbedringer, sier lederen for hotellene som trekker fram flere gode grunner* til å søke stillingen. Han tenker videre at den nye lederen motiveres av strømlinjeformet og lønnsom drift, høy kvalitet, førsteklasses service og gode mat- og drikkeopplevelser. Stillingen omfatter et bredt spekter av lederoppgaver, HR, rekruttering, motivering og utvikling av F&B-lagene ved de to hotellene.

Vi tilbyr en sentral lederstilling som rapporterer direkte til administrerende direktør. Gjennom varierte og attraktive utfordringer kommer du til å oppleve godt samarbeid med entusiastiske ledere og dyktige nøkkelpersoner ved begge hotellene. vi byr også på bra utviklingsmuligheter, både personlig og faglig.

* - https://selectionpartner.no/fb-norge-krs-hqn-911-ijz