Lede produktutviklingen i et internasjonalt og lønnsomt industrikonsern med over 400 medspillere

Vi søker etter en nytenkende og gjennomføringssterk leder som vil prege utviklingen av våre produkter som er rettet mot primære næringer, maritim sektor, bygg-/anlegg og transport. Du får base ved vårt internasjonale hovedkontor og ansvar for å lede og motivere produktsjefene som har ansvar for våre anerkjente merkevarer IGLAND, TRYGG og FRAM. 

Vi ønsker at du viderefører den gode utviklingen, som handler om å skape nye muligheter for varige forbindelser. Sammen sørger vi for å designe, utvikle og levere løsninger som sikrer våre kunders verdier og forenkler deres arbeidshverdag. Fokus på kontinuerlige forbedringer og et framtidsrettet produktspekter står sentralt hos oss.

Den attraktive og utfordrende stillingen innebærer overordnet ansvar for å optimalisere vår portefølje av produkter, med særlig vekt på ivaretatte kunder, lønnsomme verdikjeder og bærekraftige løsninger. 

Sammen med flinke kolleger kommer du til å fortsette den globale veksttakten. Stillingen er sentral og inngår i konsernledelsen. Vi ønsker deg velkommen til varierte utfordringer hos en internasjonal industrivirksomhet med hovedsete på Sørlandet. 

Se gjerne mer om Nøsted & og legg merke til våre verdier:

INNOVASJONSKRAFT | MEDARBEIDERSKAP | VILJE

FLERE MULIGHETER:
- Til nyopprettet stilling søker vi Chief Customer Officer (CCO), som virkelig får prege reisene til våre kunder