Sørge for optimale kundereiser i et internasjonalt og lønnsomt industrikonsern med over 400 medspillere

Vi søker etter en nytenkende og markedsorientert leder som vil prege våre kunders opplevelser av våre produkter og tjenester innen primære næringer, maritime bransjer, bygg/anlegg og transport. Du får base ved vårt hovedkontor og ansvar for å identifisere behov og trender blant våre kunder - og omsette disse til handlinger som gjør våre merkevarer IGLAND, TRYGG og FRAM enda mer attraktive og fremtidsrettede.  

Vi ønsker at du viderefører den gode utviklingen, med strategisk fokus på å implementere nye markedsmuligheter og varige kundeforbindelser. Sammen skal vi sørge for å designe, utvikle og levere løsninger  som sikrer våre kunders verdier og forenkler deres arbeidshverdag. Vi vil forstå kundenes behov og omsette kunnskapen til stadig bedre kundeopplevelser. 

Den attraktive og utfordrende stillingen innebærer overordnet ansvar for å optimalisere vår samhandling med kundene og se etter forretningsmessige muligheter og konsekvenser for hele tiden å bygge sterkere merkevarer, lønnsomme verdikjeder og bærekraftige løsninger. Du får også ansvaret for vår operative leder innen markedskommunikasjon. 

Sammen med dyktige kolleger kommer du til å bidra til fortsatte vekst. Stillingen er sentral og inngår i konsernledelsen. Vi ønsker deg velkommen til varierte utfordringer hos en global og markedsfokusert industrivirksomhet med hovedsete på Sørlandet. 

Se gjerne mer om Nøsted & og legg merke til våre verdier:

INNOVASJONSKRAFT | MEDARBEIDERSKAP | VILJE

FLERE MULIGHETER
- Til nyopprettet stilling
søker vi også Chief Product Officer (CPO), som virkelig får prege utviklingen av vår produktportefølje