Sentral lederstilling hos dominerende bransjeaktør i tydelig vekst

Agder Gruppen er totalleverandør innen utleie, kjøp og salg av maskiner og utstyr til tunnel- og anleggsbransjen. Vi består av selskapene Agder Anleggsenter, Agder Tunnelservice, Agder Rental, Agder Maskintransport og Agder Slangeservice. Sammen er selskapene en totalleverandør til anleggsbransjen, med avdelinger i hele Norge. Konsernet er i kraftig vekst og omsetter for mer enn enn milliard. 

Agder Tunnelservice AS utvikler helt nye løsninger til anleggsbransjen, der vi blant annet bygger om anleggsmaskiner til miljøvennlige løsninger og utvikler egne produkt. Vi har over 80 ansatte som omsetter for over 200 MNOK. Hovedkontoret er i et nytt industribygg i Flekkefjord, med 1.700 kvm til produksjon, ombygging, service, lager, verksted og vaskehall - i tillegg til moderne kontorer og møtelokaler. 
 
Dagens leder, Kjell Vidar Hamre, skal over i nye oppgaver i konsernledelsen. Derfor søkes ny daglig leder for Agder Tunnelservice AS. Vår nye leder skal sørge for at våre systemer og produkt utvikles og tilpasses den stadige veksten. Vi ser etter en engasjerende leder som signaliserer ekte eierskap og som sørger for at vi fortsatt blir den foretrukne bransjepartneren også internasjonalt. Med fokus på markedsrettet ledelse, systematikk og bra samarbeid kommer du til å prege selskapets videre utvikling.
 
Vi tenker at du inspirerer, legger opp til godt samarbeid og bygger videre på vår stolte kultur og gode samspill. I Agder Tunnelservice skal vi gjøre vårt aller beste for at kundene får de maskinene de trenger, til riktig tid og til en god pris.

Bedriften og stillingen er sentrale i konsernet, der du sammen med gode medspillere får gode muligheter til å påvirke videre utvikling og vekst. Vi byr på varierte utfordringer, bra betingelser og gleder oss til å få deg med på laget.

Utleie |Service | Opplæring | Support | Salg | Løsningspartner