Varierte og spennende prosjektutfordringer

Cenco er en moderne og fremtidsrettet entreprenørbedrift med kunder i hele Norge. Vi bygger butikker, restauranter og leverer tømrertjenester til næringskunder og det offentlige. Gode resultater nås fordi vi jobber målbevisst sammen med byggherren. Vi har stor bredde i våre prosjekter, der vi har spesialisert oss på detaljhandelen hvor vi leverer komplett leietakertilpasning og -butikkinnredning i samarbeid med våre underleverandører.

Våre prosjektledere har en variert og solid bakgrunn fra bransjen med fokus på kvalitet og effektiv fremdrift. Vi skal alltid levere til avtalt tid, kvalitet og pris.

Vi søker en handlekraftig og samarbeidsorientert prosjektleder. Sammen skal vi videreutvikle bedriftens positive omdømme blant Norges ledende kjøpesentre og – butikkjeder.

Vi tilbyr en fin mulighet til ikke bare å være med på reisen, men å prege den - i nært samarbeid med erfarne og entusiastiske medspillere i hele Norge. Hos oss får du gjennomføre hele prosessen, fra A til Å - med håndtering av søknader, kontrakter og underleverandører. Vi har også eget snekkerverksted med kort leveringstid av spesialinnredninger.

Se hva daglig leder, Øystein Glad, sier om mulighetene i Cenco:

https://selectionpartner.no/cenco-gode-grunner-24-1

Arbeidssted er vår hovedbase i Kristiansand - eller i vår avdeling i Oslo.

Vi utvikler og innreder butikker og restauranter