Seram Coatings søker toppleder som kan ta selskapet videre i vekstfasen og sikre kommersiell utvikling av virksomheten

Vi ønsker oss en kommersiell og strategisk leder som kan ta selskapet gjennom den neste fasen av kommersialisering for å sikre vekst og drive videre forretningsutvikling. Sammen med et sterkt teknisk team, vil du bringe innovativ, verdensledende teknologi innen industriell coating, ut i det globale markedet. Sammen med langsiktige og profesjonelle eiere har Seram Coatings en unik posisjon for å realisere et nytt norsk industrieventyr. 

Seram Coatings AS er et ungt selskap med stort vekstpotensial. Selskapet er basert på en unik patentert teknologi fra NTNU, som gjør det mulig å benytte silisiumkarbid i termisk sprøyting.

Kundebasen består av norske og internasjonale aktører som benytter termisk sprøyting innen et mangfold av bransjer. Aktuelle eksempler er bil- og togtransport, energiproduksjon, elektronikk, fly- og romfart. Selskapet har flere pågående kvalifiseringsprosesser for internasjonale kunder, hvorav flere er i ferd med å modnes til kommersielle applikasjoner innen betydelige markeder.

Arbeidssted er på Herøya og reiseaktivitet må påregnes.