ENGLISH BELOW

Sjansen for å få nye utfordringer via SelectionPartner øker dersom vi har tilgang til din informasjon.

Derfor anbefaler vi at du har en aktiv profil (CV) i vår base. Du kan eventuelt gjøre den inaktiv. Vi sletter din aktive profil om du ønsker det. Benytt i så fall skjemaet under. Din profil blir slettet innen en måned etter at du har sendt forespørselen.

Se vår informasjonsklausul.

The chance to get new challenges via SelectionPartner increases if we have access to your information.

Thus, we recommend you to have an active profile (CV) in our base. Eventually, you may set the status inactive. If you wish, we will delete your active profile if you wish. If so, please use the form below. Your profil will be deleted within one month after you have sent the request.

See our Information Clause/Policy.
Last update: August 15, 2018.