ENGLISH

Kanaler
SelectionPartner (SP) har for tiden kontoer på Facebook, LinkedIn og Instagram. En del av våre stillingsannonser transporteres også videre til Twitter eller andre medier.

Formål og bruk
Den viktigste hensikten med våre sosiale sider er å støtte opp om beskrevet formål (klikk på knapp under for mer og tilhørende informasjon).

Hovedsakelig benyttes sosiale kanaler for å målstyre stillingsannonser, slik at disse i størst mulig grad tydeliggjøres og treffer personer som kan være interesserte i og aktuelle for stillinger som skal besettes via SP.

Ansvar
Alle med konto på sosiale medier har akseptert en avtale med hvert enkelt medium og hver enkelt legger igjen informasjon om seg selv i mediene. SP har vanlig tilgang til informasjon og statistikk om sine følgere, se gjerne eksempel. Dette brukes av SP som beskrevet over.

Om noen av de sosiale medieleverandørene publiserer og/eller deler personinformasjon med andre, utover avtalen mellom mediet og bruker(e), så er det utenfor SP sin kontroll. I så fall, så anser SP avviket og konsekvensene som medienes fulle ansvar.

Vi oppfordrer sterkt alle til ikke å publisere/dele personinformasjon via våre sider. Dersom denne oppfordringen ikke følges, så er ansvaret knyttet til den som eventuelt publiserer/deler slik informasjon og vedkommende sin avtale med det aktuelle sosiale mediet.

Norsk versjon er overordnet engelsk.

Se gjerne også informasjon fra Datatilsynet.

Kontakt
Om du har spørsmål, krav eller innspill til håndtering av personlig informasjon, så hører vi gjerne fra deg.

Denne siden ble sist oppdatert 08.05.2019.